Subsidies
Lees hieronder over de subsidieregelingen die aansluiten bij onze dienstverlening

SLIM-subsidie

De SLIM-subsidieregeling in het kader van een leven lang leren en ontwikkelen sluit naadloos aan bij de ondersteuning die het KennisCentrum haar klanten biedt.

De volgende onderdelen komen voor subsidie in aanmerking:

  • Het in kaart brengen van de huidige situatie (Deskundig zijn)
  • Het maken van ontwikkelplannen (Deskundig worden)
  • Het inrichten en implementeren van permanente educatie (Deskundig blijven)
 

De afgelopen jaren heeft het KennisCentrum ruime ervaring opgedaan met het toepassen van de ESF-subsidieregeling voor de financiering van haar opdrachten. Deze subsidieregeling is per 1 januari 2020 vervangen door de SLIM-subsidieregelingEen leven lang leren en ontwikkelen. In tegenstelling tot de ESF-subsidie is deze nieuwe subsidie enkel bedoeld voor mkb-bedrijven (tot 250 fte).

De subsidie bedraagt minimaal € 5.000 en maximaal €24.999 en is gebaseerd op 60% van de totale investering voor mkb-bedrijven tot 250 fte. Voor MKB-bedrijven met minder dan 50 fte bedraagt de subsidie zelfs 80%.

Meer weten over de SLIM-subsidie? Lees het informatieblad SLIM-subsidie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Voor de SLIM-subsidie werken wij samen met SubVice.

MKB Idee

Voor mkb-bedrijven (tot 250fte) inclusief zzp’ers die willen werken aan de leercultuur binnen hun onderneming is er de subsidie MKB Idee beschikbaar. Deze subsidie sluit vooral goed aan bij het implementeren van permanente educatie, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsvakschool. 

De subsidie bedraagt 100% van de gemaakte kosten. Een flinke steun in de rug dus! Meer weten over de subsidie MKB Idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.